Experiența mea cu Thecon #TheconSusțineBloggerii

Până nu demult trâmbițam peste tot că m-am mutat la casă nouă 🙂 și anume că am reușit performanța să îmi mut blogul pe domeniu.Mi-a fost greu, credeam că treaba asta implică multe cunoștințe în It, mulți bani.Eu nu prea dispuneam de nici unele și îmi era frică să fac acest pas, așa că deși voiam cu ardoare să am și eu propriul meu domeniu,am tărăgănat-o așa vreo doi ani.Într-un final am auzit de campania de susținere a blogărilor  ,și împinsă puțin de la spate de o Ramona am făcut marele pas.

 

De mutarea s-au ocupat cei de la Dhost, iar după trebuia să îmi aranjez noua mea căsuță.Dar de unde pentru că eu înainte aveam blogul pe blogspot iar acum trecusem la wordpress și nu știam nimic despre acesta platformă.Aici era teama mea și asta ma împiedicat ani la rând să fac acest pas.

Dar nu totul a fost pierdut pentru că am avut  ajutorul lui Lucian de la Thecon. Sincer mi-am prins urechile și încă mi le prind pe aici, însă încet încet mă adaptez.

Lucian ma ajutat cu absolut tot ce a însemnat creare site. I-am făcut o listă cu ce voiam să fie și cum să fie aranjat totul și el s-a ocupat de absolut tot.

Aranjarea blogului

Lucian a fost foarte răbdător și nu a spus absolut nimic, deși am avut câteva mofturi dacă pot să le zic așa.Nu știu poate mi-o fi umplut el frigiderul în gând dar personal nu mi-a zis nimic și chiar mi-a dat câteva sugestii despre ce și cum.

Aranjarea blogului a început cu o temă, printre cele mai bune dintre cele free, posibil atunci când mă plictisesc de asta să iau una și cu bani.Apoi mi-au fost adăugate butoanele pentru platformele de socializare,facebook, instagram,pinterest și google+.De asemenea mi-a adaugat și căsuță pentru abonare și  search pentru o ușoare căutare pe blog.Pe lângă toate acestea ma ajutat și cu contul meu pe analytics,am avut probleme pe vechiul blog iar acum totul e în regulă.Lucian s-a ocupat de tot ce ține de aranjarea blogului atât pe interior cât și ce se vede la exterior,chestii de care eu nici nu știam.

Pentru că pe vechiul blog aveam mai multe categorii aici am avut ocazia să mai împuținez din ele, am lăsat doar patru iar fiecare are cel puțin o subcategorie.

Blogul acum este mult mai aerisit și mai curat și să ziceam mai profi 🙂

Alegerea Logo-ului

La alegerea logo-ului cred că mi-am luat ceva înjurături 🙂 Aici am fost cel mai mofturoasă 🙂 Pentru că eu nu eram hotărâtă ce vreau de fapt m-am lăsat pe mâna lui Lucian.Acesta mi-a pregătit un banner profi , simplu și pe negru însă eu căpoasă am zis nu, îmi doream totuși altceva.Îmi doream ceva care să se potrivească cu tema blogului,nails and fashion.L-am rugat să îmi facă ceva cu o sticlă de ojă sau ceva…el s-a conformat dorințelor mele dar nici acum nu era ce voiam eu.Cu inima strânsă și rușine i-am spus că nici acel banner nu îmi place ….Nu voiam nici să accept ceva care să mă nemulțumească și care să nu îmi facă plăcere dar nu voiam nici să fiu prea insistentă și mofturoasă.

Totuși Lucian nu a zis nimic și a mai făcut un banner 🙂

 

Puțină culoare și ceva reprezentativ pentru mine.Într-un final am ajuns la un consens și am fost mulțumită.

Drept mulțumirea scriu și acest articol pentru că băieții ăștia de la Thecon fac o treabă bună și am văzut că au ajutat mulți bloggeri nu doar pe mine.

Thecon ajută pe oricine cere ajutor

Dacă știi pe cineva care are nevoie sau chiar tu ești în impas, recomand acești băieți cu mare drag și multă încredere.Ei se ocupă de tot ce ține de designul blogului/site-ului tău și de multe chestii,dedesubturi ale site-ului pe care nu le știi.Colaborarea mea cu ei a fost excelentă și sunt sigură că dacă  pe viitor voi avea nevoie de ajutor, ei mă vor scoate din impas.

Cam aceasta este experiența mea cu Thecon și vreau să le mai mulțumesc încă o dată și în special lui Lucian, care ne suportă zilnic pe toți suciții  cu mofturi și figuri :))

Deyutza

8 Comments

  1. Daaaa sunt baieti de treaba. Si pe mine m-au ajutat enorm cand am avut nevoie. Tot ei mi+au facut logo+ul si toate categoriile si mi+au aranjat putin tema. Voi apela doar la ei ori de cate ori o sa am nevoie. Sunt foarte profi.

  2. Si eu am auzit numai lucruri bune despre ei, dar recunosc ca inca imi lipseste curajul sa fac schimbari pe blog. Imi place noul tau logo!

  3. Super, bravo si eu trebuie sa fac pasul asta….dar am aceeasi teama de care vorbesti si tu, te pup

  4. Ma bucur ca insistentele mele au dat roade. Vei vedea ca de acum vei creste si mai frumos.
    Lucian este in băiat de nota 20 si eu Mir ca ma suporta. Nu zice săracul mimic. Are o răbdare de fier! Felicitări pentru tot si sa ajungi cât mai sus in ale bloggingului

  5. felicitari ,este bine sa ai pe cine te baza si care sa te ajute si sa te indrume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.