Saturday’s Theme-23. Purple

Purple… hmm m-a nimerit destul de bine această temă.Cum movul este una din culorile mele preferate,în special pe unghii -am avut de unde alege.Am multe nuanțe de mov, m-am decis  mai greu care dintre ele să fie dar am ales câștigătoarea într-un final.

N-am mai folosit demult #Moyra 606  de fapt nici nu știu dacă am folosit-o până acum,și am zis că acum e momentul.Ai tot văzut diferite manichiuri cu diferite nuanțe la mine pe blog și nu aveam cum să lipsesc tocmai astăzi.Așa că m-am pregătit și  toată sunt mov 🙂 nu doar nuanța ojei ci și waterdecals-ul cu floricele.

Manichiura s-a realizat relativ simplu si rapid.Am aplicat baza Eveline8în 1, apoi două straturi de Moyra 606, pe inelar și mijlociu am aplicat două decalsuri iar apoi am sigilat totul cu topcoat-ul Cupio. Cuticulele le-am hrănit cu uleiul de cuticule de la Cupio și asta a fost tot. Am zis ca a fost simplu.

Mai complicat e cu aplicarea decals-ului însă am exersat în ultima vreme și îmi iese din ce în ce mai bine 🙂

 

 

 

Hai să vedem ce au făcut și fetele, eu una sunt tare curioasă

 

Deyutza

13 Comments

  1. Frumoase,perfecte pentru aceasta perioada a anului.Unghiile sunt superbe, lungi cu o forma foarte frumoasa.

  2. Unghiile tale sunt niste minunatii, as vrea sa le am macar un sfert atat de frumoase ca ale tale.

  3. Doamne ce unghii frumoase poti sa ai,de cate ori vad postarile cu unghiile tale ma uit si nu ma mai satur . Te admir ,pupici draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.