Color button from Bornprettystore

Fericitele posesoare de un număr mai mare de 10-20 de lacuri de unghii vor știi despre ce vorbesc în acest articol 🙂

Toată nebunia mea cu oje a început acum vreo 3-4 ani.Pe atunci nu aveam decât 3-4 nuanțe și alea de roz, ca altfel nu îmi plăcea să folosesc.Când am ajuns la acest număr de oje nu știu, în timp încet și sigur.

Nail art Addicted

Mai am încă o cutie pe lângă acestea, nu am câte 8-900 cum am auzit la alte fete dar am în jur de 200 și sincer nu știu dacă mi-ar mai trebuii,am unele de la firma diferite dar nuanța asemănătoare, sincer nu le văd rostul la alea și de aceea de multe ori renunț să cumpăr,mereu mă gândesc .. din asta am , din asta n-am și tot așa.Pentru că numărul ojelor s-a tot mărit de la lună la lună, mi-a fost greu cu organizarea lor.Le aveam o dată pe o poliță dar acum chiar n-aș mai putea.Mi-aș dori un alt mod de organizare să le pot vedea mult mai bine,dar momentan e bine și așa. Am un dulăpior din plastic cu 3 sertare   și acolo mi le țin pe toate.

Pentru că stau relativ îngrămădite acolo și destul de ascunse la unele mai ales cu capacul negru mi-e greu să  îmi dau seama de ce culoare e nuanța oje.De cele mai multe ori când vreau să îmi fac unghiile încep să ridic sticlele câte una pe rând să văd care cum e.

 

Noroc cu aceste color button,mi-au ușurat destul de mult treaba.Se găsesc pe Bornprettystore, știi tu raiul nail art-ului 🙂 și nu numai.

Mi-am luat un set să văd cum sunt de  fapt și să știu dacă se merită să iau și altele .Aceste color buton, sunt de fapt nișe buline sau butoane cum vrei să le zici care  te ajută să vezi mai ușor nuanța ojelor.

Eu le-am pus pe cele mai închise la culoare. cele cu capac negru și cele mai micuțe care stau acolo ascunse și se văd greu.Au adeziv și se lipesc foarte ușor pe capacul sticlei.

Pe site se găsește în două variante cu 10 sau cu 25 de ”butoane”. Prima variantă costă 2$ iar cea de-a doua 3$.Am ales cea de-a doua variantă pentru că mi s-a părut prețul mai avantajos.Cred că aș mai avea nevoie de încă un set de 25 de bucăți și momentan ar fi ok.

Rezultatul după ce am aplicat Color Button

 

În concluzie acum mi-e mult mai ușor să îmi găsesc ojele preferate și  da cred că mai am nevoie doar de câteva să pun la toate lacurile de unghii cu ” probleme”. Bine asta dacă nu îmi mai cumpăr alte oje până primesc cu Color Button 🙂

Dacă îți dorești și tu, poți să îți comanzi sunt super, pe mine m-au cucerit.

Ce părere ai ?Îți plac ? Ți se par utile?Ți-ai cumpăra așa ceva ?

Spor la cumpărături !

Deyutza

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.