Review – Apă micelară Farmec

De când am descoperit apa micelară  doar pe ea am folosit-o la demachiere.Se zice că apa micelară este pentru fete mai leneșe, cei drept cam așa mă simt și eu mai ales seara.

Apa micelară este diferită de demachiantele obișnuite, care trebuie aplicate și apoi îndepărtate, cu un alt produs sau cu apă.Acesta este motivul pentru care iubesc apa micelară. Pentru demachiere pui pur și simplu puțin produs pe o dischetă demachiantă și îți freci tenul cu ea. Aceasta curăță pielea în profunzime și te lasă cu o senzație de curat și prospețime.

Apa micelară cu flori de orhidee de la Farmec se află în top 3 cele mai bune folosite de mine.

De când o folosesc sunt mega încântată de ea,nu îmi lasă pielea lipicioasă,grasă sau mai știu eu cum.Apa micelară în general o poți folosi chiar și după ce te speli pe față, pentru că aceasta acționează ca o loțiune tonică ce șterge și ultimele impurități.De asemenea îți poți șterge fața cu ea și dimineața, ca să înlături crema de noapte, care este mai grasă. În concluzie te poți spăla cu ea pe față ca și un tonic dar  o poți folosi și ca demachiant.

Apa aceasta este destinată tenului normal și mixt și mie una îmi curăță tenul și machiajul foarte bine.Cu 4 dischete demachiante am făcut toată treaba,cu 2 mi-am demachiat machiajul ochilor și cu două mi-am curățat tenul.De fapt a fost de ajuns doar o dischetă pe cea de-a doua am folosit-o pentru  a fii sigură că tenul meu este perfect curat.

Cantitatea de 150 ml poate părea micuță dar nici prețul nu e unul mare doar 10,62lei.Fiindcă curăță atât de bine nici nu este nevoie de mult produs.Valabilitatea este de 6luni de la deschidere, nu apucă el 6luni la mine,dar pentru cele care folosiți mai rar e bine de știut acest aspect.

 

În concluzie eu îi ofer nota 10/10 și o recomand cu mare încredere.

Dacă încă nu o ai, o poți achiziționa de pe site-ul oficial Farmec sau din orice magazin/supermarket de la tine din oraș.

 

Tu folosești apă micelară?Ce părere ai despre acest produs ?

 

Deyutza

21 Comments

  1. Chiar acum intru pe site să mă informez mai mult. Oricum voiam o apă micelară, însă vreau mai multe detalii înainte.

  2. AM CITIT DESPRE APA MICELARA DAR NU AM FOLOSIT-O NICIODATA IN SCHIMB PRODUSE DE LA FARMEC -DA

  3. Same here. De cand am descoperit apa micelara, numai asta folosesc. Am renuntat la demachiantul clasic si la lotiunea tonica 🙂 )))))

  4. Nu am incercat acest produs, dar si eu prefer apa micelara. Eu prefer dermatocosmeticele in general pentru fata, dar folosesc si marci mai putin “consacrate”

  5. Am primit-o si eu cadou de la Farmec cu ocazia SuperBlogului si ma impac bine cu ea. Fie-mea spune ca ar fi fost mai bine daca n-ar fi avut parfum, dar pe mine nu ma deranjeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.