Khaki maxi dress perfecte pentru vară

Vara își face simțită prezența tot mai mult și mai mult.Abia aștept zilele alea toride când pot să    port rochii,multee rochii. Khaki maxi dress parcă mă cam atrag în ultimul timp.

Culoarea e atât de plăcută și perfectă pentru sezonul cald. Nuanța este perfectă atât pentru a fi purtată pe timpul zile dar și noaptea la petreceri mai pretențioase.

O rochie diafană, strălucitoare perfectă pentru petrecerile cu prietenii și nu numai.Dacă totuși nu îți place nuanța să știi că ea se găsește în 3 variante și cred că îți poți alege preferata.

Dacă totuși modelul nu este pe placul tău sau ești în căutare de altceva, sunt sigură că vei ieși din anonimat cu aceasta rochie înflorată.

O altă rochie pe care aș purta-o vara aceasta este aceasta.Am tot văzut-o pe diferite site-uri și mă tot bate gândul să mi-o cumpăr.Deși se află în 8 variante de culori aceasta khaki mi se pare cea mai frumoasă. Bineînțeles că spatele bluzei este ceea ce atrage prima dată dar și culoarea fustei are multe de spus.

Și această rochie cămașă îmi place mult.Am una dar cu o lungime medie, așa lungă nu am deci cred că aș vrea.Vara vreau să port cât mai multe rochii și să profit de căldura dogoritoare a soarelui.

Adevărul că la mine soarele nu arde cu atâta putere cum arde în sudul sau vestul țării dar pe timpul verii o rochie este tot ce ai nevoie.Cu  o curea în talie, această rochie  cămașă poate fi purtată atât pe timpul zilei cât și în serile mai răcoroase,datorită mânecilor lungi.

 

Ție ce îți place să porți vara?Care sunt culorile preferate în sezonul cald ?

Deyutza

3 Comments

  1. daa..Sunt superbe rochiile maxi si cred ca se potrivesc oricarei femei indiferent de varsta si trup .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.