Recenzie -Calea naturală către o Greutate ideală

Nu știu ce s-a întâmplat cu mine dar în ultima vreme am cam puc pe mine câteva kg în plus și numai nu reușesc să le dau jos.Cred că de acum e și vârsta, a cam trecut perioada când mâncam orice,oricât și la orice ora. Nu credeam că voi ajunge la așa ceva și mă gândeam că voi fi o slabă toată viața.
Se pare că mâncatul covrigilor n-a fost cea mai fericită idee și acum stau și mă dau cu capul de pereți 🙂
Parcă înainte erau zile când nu mâncam mai nimic și slăbeam, acum  pot să stau și o săptămână nemâncată că tot nu scad nici un gram.
În ideea că trebuie să fac ceva și că înfometarea nu este o idee, (nici nu mai pot ) m-am gândit să caut ceva regimuri în care să mănânc ceva totuși să și slăbesc.
Am intrat pe EdituraAll, știu că acolo găsesc tot ce vreau și am dat de Calea naturală către o greutate ideală.
Nici nu încape îndoială că suntem ceea ce mâncăm. Celulele și țesuturile
organismului nu se pot regenera decât cu ajutorul alimentelor pe care
le ingerăm și al băuturilor pe care le consumăm. Alimentele create de
Natură sunt singurele care ajută organismul să funcționeze la eficiență
maximă, fără să se confrunte cu problema greutății în exces.
Cartea este foarte interesantă și explică pe înțelesul tuturor despre alimentele artificiale, cum ar fi zahărul,carbohidrații sau grăsimile.

Știai că mâncăm ”lipici” dezidratat ?
Apa + făina rezultă un aluat, acestea au fost folosite de ani de generații întregi de către mame pentru a face „lipici de casă”.De asemenea amidonul din carbohidrați este folosit la lipirea stofelor sau pentru îngroșare culorilor ori este adăugat în amestecuri pentru hârtie sa ceramică.
 Cola este un derivat al cocainei
Coca este o nucă din America de Sud, Cola este o plantă crescută în America.Cola este un derivat al cocainei,acesta simulează creierul,inhibă dorințele sexuale și crește acțiunea cardiacă.Coca în cantități mari produce insomnii sau paralizia mușchilor cardiaci,ori convulsii și delir.
Mai bei cola?
Pot continua la nesfârșit cu astfel de chestii interesante dar te las și pe tine să le descoperi  pentru că merită.
În plus pe lângă toate învățămintele cu pricina, în carte se găsesc și o mulțime de idei de meniuri.Treaba asta îmi place maxim, pentru că pentru mine e mult mai ușor să îmi dai ”mură în gură ” decât să îmi zici că  poți să mănânci de aia și de aia .
Încet încet îmi fac și eu curaj și acum cu venirea verii vreau să mănanc cat mai sănătos.Acum e vremea legumelor și a fructelor și e un moment prielnic mai ales că aceste meniuri sunt ân mare parte vegane.
 
Câteva lucruri simple pe care le vei descoperi urmând calea naturală:

•    Nu trebuie să socotești caloriile pentru a slăbi.
•    Nu trebuie să te înfometezi ca să fii suplu.
•    Nu trebuie să îți cântărești mesele, nici să urmărești cântarul atunci când ții dietă.
•    Nu trebuie să urmezi o dietă deprimantă pentru a-ți aduce silueta la forma dorită.
•    Nu trebuie să te lupți cu pofta de dulce sau să dai iama în frigider.

Dacă vrei să slăbești sau pur și simplu să  mănânci sănătos ori vrei să afli lucru noi și interesante despre ceea ce bagi în gură, trebuie să știi că prețul cărții este foarte mic.
Doar 18 lei și după cum ziceam se găsește la Editura All.

Ce zici , te bagi la un meniu vegan ?

Deyutza

14 Comments

  1. Iti multumesc,o sa imi achizitionez si eu aceasta carte,imi doresc sa traiesc mai sanatos,sa am o viata mai echilibrata!

  2. Sunt cam dolofanica, dar nu fac cura de slabire. Sunt curioasa acum cand urmez un regim dractic din motive medicale daca voi slabi.

  3. Interesanta cartea, nu stiam de ea. Eu sunt vesnic in cautarea siluetei perfecte. Toate studiile arata ca acest lucru se intampla cu o disciplina alimentara riguroasa. Multumesc pentru recomandare.

  4. Chiar îmi făcea cu ochiul această carte de la editura ALL și acum, după recenzia ta chiar m-ai făcut și mai curioasă să o citesc și eu.

  5. Eu încerc să mă ghidez singură. Ce-i drept, e mult mai greu şi rezultatele nu sunt strălucite. Dar altfel nu mă văd reuşind.
    Sunt o mare gurmandă 😛

  6. Ce ma fac eu cu Coca Cola, caci imi place maxim..cred ca e singurul meu viciu. Nu stiam ca are la baza cocaina >)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.