Sirop Happy Kid de la Ayurmed

La mulți ani copii mari și copii mici !  Pentru că astăzi sărbătorim copii,un articol mai potrivit nu cred că se putea.

Sănătatea copilului este cea mai importantă, cel puțin pentru mine.Am încercat mereu să îi ofer tot ce e mai bun și să îl mențin cât mai sănătos.

Niciodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg,așa că s-a mai întâmplat să mai răcească.Bine la cât sunt de bolnăvicioși copii în ziua de azi nu știu dacă e vreo unul să fie sănătos tun pe toată perioada iernii și mai ales în colectivitate.

De aceea pentru a-i menține o stare generală cât mai bună , am evitat pe cât posibil medicamentele și am mers mai mult pe natural.Siropurile din plante mi se par mult mai bune decât ceea ce se găsește prin farmacii și nici nu prea își fac efectul.Dacă a fost nevoie am apelat și la antibiotic dar pe perioada iernii nu mi-a lipsit din casă un sirop natural din plante. HappyKis sirop de la Ayurmed spre exemplu l-am descoperit de curând și chiar dacă acesta este bun  pentru imunitate și căile respirațorii, acesta ajută copilul să aibă o poftă de mâncare mai accentuată.

Cum vremea s-a mai încălzit și copii nu prea mai răcesc,ai putea spune că îi dau degeaba acest sirop.Ei bine, eu una nu îl dau degeaba pentru că el îmi ajută copilul să își păstreze un apetit sănătos și să asimileze corect  substanțele nutritive din hrană.De asemenea sistemul hepato-biliar și cel digestiv ne mulțumesc pentru că acest sirop ajută la menținerea lor sănătoase.

Suplimentul alimentar HAPPY KID Sirop este un produs natural din plante ayurvedice, cunoscute pentru proprietățile lor tonice, care susțin creșterea armonioasă și sănătoasă a copilului. Combinația dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi și Bacopa monnieri, alături de celelalte plante din produsul HAPPY KID Sirop, au efecte sinergice contribuind la păstrarea unui copil sănătos din toate punctele de vedere.

 

Mai pe scurt siropul Happy Kid contribuie la:
– menținerea unui apetit și tranzit intestinal normal cu asimilarea eficientă a substanțelor nutritive din tubul digestiv și eliminarea toxinelor;
– susține sănătatea sistemului respirator, sistemului digestiv și hepato-biliar;
– menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului;
– creșterea și dezvoltarea fizica și psihică armonioasă a copilului.

Plantele din compoziție au un rol bine definit și fiecare își face treaba foarte bine.

Elettaria cardamomum (Cardamom) – semințele de Elettaria cardamomum conțin substanțe bioactive care au acțiune tonic-digestivă și ajută la reducerea balonărilor și a disconfortului abdominal.

Embelia ribes (Vidanga) – fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive și de reducere a balonării. Favorizează eliminarea paraziților intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor și eliminarea lor datorită efectului ușor laxativ al fructelor.

Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) – extractul din rădacinile de Glycyrrhiza glabra ajută la funcționarea normală a digestiei și menține tranzitul intestinal normal. Fitonutrienții contribuie și la menținerea sănătății sistemului respirator.

Bacopa monnieri (Isop de apa) – extractul din părțile aeriene contribuie la funcția cognitivă normală prin menținerea capacității de concentrare și de memorare.

Aegle marmelos (Bael) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a tranzitului intestinal și la menținerea sănătății sistemului digestiv.

Adhatoda vasica (Vasa) – fructele conțin vasicină, substanța bioactivă cunoscută în medicina tradițională indiana datorită proprietăților sale de fluidificare a secrețiilor bronșice și de eliminare a acestora.

Carum carvi (Chimion) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a digestiei și tranzitului intestinal și la reducerea balonării prin eliminarea gazelor.

Citrus medica (Lime) – fructele ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv, căilor respiratorii superioare și la eliminarea excesului de apă din organism.

Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura) – extractul din părtile aeriene ale plantei ajută la menținerea fluidității secrețiilor bronșice, la funcționarea normală a digestiei și la neutralizarea radicalilor liberi.

Mentha piperita (Menta) – extractul din frunze și părțile aeriene ale plantei are acțiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv și se recomandă în balonări, diaree, greață, vomă. Contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv și hepatobiliar.

Nu știu dacă te-am convins dar eu una sunt foarte hotărâtă să îi fac o cură mai lungă de sirop.De prin luna august vreau să încep să îi dau constant siropul pentru ca atunci când va intra în colectivitate organismul său să lupte și să nu mai răcească așa des.

Se poate da pe perioade mai lungi fără nici o grijă ,pentru că fiind vorba de plante, nu are ce să dăuneze și nici nu provoacă dependență.

Are mai bine de o săptămână de când îl ia și încă mai este în sticlă mai bine de jumate. Copilul meu ia siropul cu drag și uneori îl cere singur.Pofta de mâncare observ că i-a mai crescut și asta nu poate decât să mă bucure pentru că el este un super,mega pretențios.Sincer eu am gustat și are un gust oarecum aromat, copilul meu în schimb nu are nimic de obiectat și după cum ziceam cere și singur siropul.

Siropul se găsește în variantă de 100ml iar acum pe Ayurmed.ro se găsește la promoție 2+1 gratis.

O sticluță costă 20 de lei, așa dar 3 sticle le poți cumpăra cu 40de lei iar acesta te ajunge o perioadă bună de timp.Totul depinde de vârsta copilului și cât trebuie administrat.
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 30 minute înainte de masă sau la 1h 30 după masă.Cel mai bine e înainte de masă pentru ca acesta să se asimileze bine în organism, în momentul în care acesta interferează cu alimentele îi mai scade din proprietăți.

Cel mai indicat este de asemenea să fie administrat în cure  de minim 30 zile,iar în scop preventiv mai ales în lunile de iarnă  acesta poate fi administrat fără nici o problemă încă de prin septembrie până prin martie -aprilie.

 

Deyutza

10 Comments

  1. Cat sunt mici copii se imbolnavesc des asa ca aceste produse ne pot fi de folos.

  2. Ce sirop interesant, recunosc ca Maya nu-i un copil bolnavicios, dar e bine sa ai in casa un astfel de sirop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.