Unghiile cartea noastă de vizită

Că îmi place nail art-ul nu mai e un secret.Nu știu dacă mai este cineva, care și urmărește acest blog să nu știe acest lucru.Nu de puține ori am căutat pe net produse pentru unghii false cu gel., pentru că de multe ori ma bătut gândul să îmi pun unghii cu gel. Unghiile reprezintă principala noastră carte de vizită, iar îngrijirea acestora nu este un proces foarte greu de îndeplinit, însă se poate dovedi a fi destul de meticulos, necesitând mai multă răbdare. Unghiile noastre reprezintă prima interacțiune cu cei din jur.

Totuși pasiunea mea pentru nail art am descoperit-o acum vreo 4-5 ani, și acum când mă uit la poze mi-e și rușine de ce făceam,dar mie mi se părea ceva wow.Bine nu că acum aș fi wow dar oricum e o evoluție destul de mare între atunci și acum.

Pentru că la un moment dat apăruse moda unghiilor cu gel,și pentru că mă încântau modelele văzute parcă parcă îmi doream și eu.Stăteam ore în șir pe net să caut kituri unghii false, să văd cu se aplică și multe altele.Cel mai mult m-am gândit la acest lucru atunci când unghiile mele nu voiau deloc să crească și mai mereu se rupeau.Kituri unghii false  , doar asta era în capul meu,voiam un kit unghii cu gel  sau cu unghii false, orice dar să nu mi se mai rupă unghiile și să pot să îmi fac manichiura acasă.Parcă nu voiam nici să mă duc la salon să îmi pun unghii, de ce să merg dacă aș putea să mi le fac eu acasă.De prețuri nu era vorba pentru că asta nu contează atunci când e vorba de calitate. Un astfel de kit poate conține diverse produse și instrumente utile, precum acyl transparent, alb sau lichid pentru curățarea unghiilor, geluri pentru construcție de diferite culori, soluție pentru degresarea acestora, tipsuri, instrumente pentru scurtarea tipsurilor sau pentru întreținerea lor, adeziv ce se folosește pentru lipire, bețișoare pentru împingerea cuticulelor și diverse decorațiuni ce pot fi atașate.

Totuși cu timpul am renunțat la ideea unui kit unghii cu gel și m-am hotărât să exersez pe unghiile mele naturale. Am găsit pe Buymag mai multe kituri pentru unghii,acestea fiind compuse din matriță, ștampilă și oje speciale și de aici a început ”cariera” mea în nail art :))

Au prețuri bune, având în vedere că  produsele sunt de la Konad,iar pentru cunoscătoare aceasta înseamnă calitate. 🙂 Se găsesc diferite kituri cu diferite matrițe și diferite nuanțe de oje, aș putea spune că e un loc bun de cheltuit banii.

Pentru cine totuși este adepta unghiilor false sau cu gel…se găsesc și o mulțime de geluri, culori sau pudre acrilice. După cum ziceam un mic paradis cu kituri unghii false și nu numai.Oricum m-am gândit serios să fac un curs pentru construcția unghiilor cu gel,așa că trebuie să sa fiu atentă ce kit unghii gel îmi aleg pentru început.La prețuri am văzut ca Buymag stă bine,iar la un mic studiu de piață și calitatea produselor de e bună.

Tu te numeri printre persoanelor pro sau contra unghiilor cu gel? Preferi să îți cumperi kituri si sa îți faci unghiile acasă sau mergi la salon?

 

Deyutza

6 Comments

  1. Asa este ,trebuie sa acordam o atentie mare si mainilor noastre si in special munghiilor . Este foarte important acest lucru .Unghiile dau masura persoanei care suntem,ele sunt asa ca o eticheta .

  2. Trebuie sa acordam o atentie mare si mainilor noastre si in special munghiilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.