Cumpărături luna mai

Încă puțin și se încheie luna, nu putea trece fără să fac un articol cu ce am mai cumpărat sau primit în ultimul timp.

Într-o zi am ieșit să plătesc niște facturi iar cu banii rămași nu am putut să mă întorc acasă așa că i-am cheltuit. Mi-am luat câteva chestii personale dar și ceva pentru a le oferi.

Un set de 36 de elastice de păr, încet încet îmi crește părul și încep să îl mai prind în fel și chip.Dacă am prins ofertă la lumânări parfumate, nu a mai contat că e cu aromă de iarnă 🙂 Miroase foarte bine și a fost vreo 10lei.

Mi s-a terminat vechiul săpun Balea așa că l-am înlocuit, m-am obișnuit cu ele și îmi plac maxim,eu le iau cu 8lei, însă pentru cine are DM iese și mai ieftin cu vreo 6lei.

Deodorantul stick de la Dove, îl vezi lunar atât la cumpărături cât și la ce am mai terminat 🙂 La fel este și în cazul dizolvantului de la Farmasi.Nu are cum să lipsească,le consum ca pe apă 🙂

O mică comandă am dat și la Avon,un gel de duș cu 6,5lei, 2 spray-uri de corp perfecte pentru sezonul ce urmează unul cu migdale și unul cu vanilie 🙂

O apă de trandafiri, am auzit numai lucruri bune și am zis să o încerc și eu.

Un scrub de picioare, pentru că da vine vara și trebuie să pregătim piciorușele.

Și încă 2 parfumuri , nu că n-aș avea vreo 20.Luck l-am prins la o ofertă iar Cherish l-am primit gratis la fel la îndeplinirea unor condiții.

Luna mai s-a lăsat și cu două câștiguri.N-am mai participat demult la concursuri dar am zis să îmi încerc norocul.Bine am făcut pentru că am fost norocoasă de 2 ori luna aceasta.

 Pe blogul Danei am câștigat un set de produse super…. sincer dintre toate ojele sunt preferatele mele și primele din gama wjcon .Aaa și mai e și creionul de la Sephora care e superb, perfect pentru vară

Cel de-al doilea concurs câștigat a fost pe pagina Alinei .Aici am câștigat un set de produse Melkior…Rujul cariocă este preferatul meu și mai vreau cel puțin unul.
De la Editura All mi-am ales Calea Naturală către o greutate ideală.Vreau să încerc să slăbesc puțin iar meniurile din carte mă ajuta cât de cât.E perfectă pentru vegani..
 
De la Zaful am primit coletul fracționat , mi-am luat o tunică care e foarte frumoasă și are un material super.Mi-am mai luat o pereche de ochelari de soare, un set de pensule pentru fond de ten și un costum de baie.Costumul încă nu a ajuns și de asta am zis că e fracționat coletul.
M-am gândit și la sănătatea copilului meu și i-am luat multe tablete de cavit,iar de la Ayurmed am primit un sirop din plante naturale- bun la toate 🙂

De la Farmec am primit 3 produse.

O cremă matifiantă ,tenul meu gras mă termină.

o cremă pentru contur ochi,eram de mult în căutarea uneia

Apă micelară – eram curioasă de ea și parcă îmi pare rău că nu mi-am cumpărat ma devreme.

E super recomand !

Cam atât cu cumpărăturile din luna mai, aștept luna iunie pentru o nouă sesiune de shopping  :))

 

Deyutza

5 Comments

    • Ei să nu te mire….nu mi-am cumparat ca am primit :)) luna aceasta
      Cine stie ce va fi luna viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.