Avantajele călătoriei cu autocarul

A trecut demult vremea când spuneam că a venit vacanța cu trenul din Franța  🙂

Acum în vacanță mergi cu autocarul sau cu avionul. Să îți cumperi bilete de autocar este mult mai simplu și uneori și  mult mai ieftin ca orice alt mijloc de transport.Odată cu apropierea sezonului cald,toată lumea se gândeşte numai la concedii și toți căutăm oferte care mai de care mai bune.

Mijlocul de transport este unul din aspectele care mă interesează atunci când vreau să plec undeva.Eu de cele mai multe ori am  ales să călătoresc în concedii cu autocarul și o singură dată cu avionul.

Poate mi-ar place să călătoresc mai des cu avionul,dar uneori costurile sunt destul de mari.Să călătorești cu autocarul poate avea și avantaje și unele dezavantaje.

 

Avantajele călătoriei cu autocarul

Unul din avantaje ar fi că nu te doare capul să conduci atâția km dacă alegi să mergi cu mașina proprie, sau nu ai de plătit atâtea taxe – vamale sau mai știu eu ce.Nu te doare capul atunci când ai ajuns la hotel,unde să parchezi, oare nu se fură sau mai știu eu ce alte griji.Călătoria cu autocarul este sigură și confortabilă.
Autocarele omologate sunt dotate cu scaune rabatabile, aer condiționat, TV, internet WI-FI și toaletă.Bagajele voluminoase nu mai constituie o problema și aici mă refer la  tine în special draga mea. Dacă în cazul călătoriei cu avionul depășirea numărului de kilograme se taxează suplimentar, iar călătoria cu mașina personala poate sa nu fie o soluție din cauza dimensiunilor portbagajului, când vine vorba de autocar poți căra liniștită toate bagajele 🙂 În plus în autocar poți să mergi cu toată gașca, nu este nevoie să vă împărțiți în mașini.Sunt sigură că te simți mult mai bine când ești cu prietenii în preajmă, mai râdeți , poate jucați o partidă de cărți și timpul trece mult mai repede.

 

Atunci când alegi să călătorești cu autocarul nu trebuie decât să îți cumperi bilete de autocar, să te urci în el și să aștepți să te ducă la destinație.

Nu știu de ce dar anul acesta parca mi s-a făcut oare cum poftă de Danemarca. Nu m-am gândit niciodată să o vizitez, pentru că mereu locurile unde e mare erau preferatele noastre, dar parcă merge și o vacanță cu scopul cunoașterii.Sunt o mulțime de lucruri și locuri de vizitat în Copenhaga.

Am căutat ceva pe net și am găsit curse Danemarca Romania în plus am văzut că Eurolines se ocupă și cu închirieri autocare București.

Cât de fain ar fi să vă adunați o gașcă  mare de  30-40 sau 50 de inși și să plecați în concediu.Eu nu am o gașcă atât de mare, dar m-am gândit să îți zic ție poate te ajută această informație.

Am văzut că se fac destul de des astfel de curse Danemarca România, și acum după un studiu amănunțit chiar îmi doresc să ajung să vizitez acest loc.

Bine eu nu mă pot gândi la închiriatul unui autocar  dar să fiu un simplu pasager într-un autocar Eurolines sper să  fiu cât de curând.

Bine ca să apelezi la  închirieri autocare București,nu trebuie să mergi neapărat în concediu.Se pot închiria autocare și pentru o excursie cu clasa copilului, sau poate faci un grup organizat și mergeți la Untold sau mai știu eu ce :)) În plus dacă sunteți mai mulți prețul pentru fiecare va fi mult mai mic, decât o călătorie cu trenul, mașina sau alt mijloc de transport.

Lăsând la o parte toată această treabă știu că vreau să văd Danemarca cât mai curând și că trebui să îmi iau bilete de autocar cât mai urgent.

Tu ai vizitat Danemarca? Îmi poți da câteva sfaturi ?Cum îți place să călătorești – mașină, autocar sau avion ?

 

 

 

 

 

Deyutza

2 Comments

  1. Cu siguranta deplasarea cu un autocar este indicata prin siguranta si confortul pe care ni-l ofera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.