De unde luăm ustensile pentru bucătărie ieftine ?

În momentul de față mă cam aflu în renovări(oarecum).
Nu renovez cine știe ce ,dar vreau să îmi fac câteva schimbări. Una din camerele care intră la modificări este și bucătăria,pentru că vreau ustensile bucătărie.
La bucătărie mare lucru nu fac pentru că mi-am schimbat mobila acum un an, și mi-am luat plită anul trecut în toamnă.Ce vreau acum să fac este să văruiesc, să lipesc niște stikere pe perete și să mă aprovizionez cu câteva ustensile de bucătărie ieftine.
Nu știu cum ești tu dar eu vreau să am tot felul de chestii prin bucătărie.Clar mi-ar trebuii una mai mare, pentru că am o mulțime de ustensile bucătărie și mereu sunt în căutare de altele.
Mereu mă uit la prețuri și sunt atentă la calitate și da îmi umplu dulapurile cu tot felul de chestii.
Am unele pe care nu le-am folosit niciodată, unele care sincer nici nu știu cum se folosesc, dar dacă au avut prețuri bune le-am cumpărat :))

Îmi place mult să merg prin magazine și să mă uit atent la fiecare produs în parte , dar și mai mult îmi place să fac cumpărături din fața calculatorului.Pe net de cele mai multe ori găsesc mai multe ustensile de bucătărie ieftine decât în magazinele fizice.
Spre exemplu de curând am dat de Homex un magazin online , care s-ar putea numi universul oricărei gospodine.Aici găsești de toate de accesorii pentru dormitor, baie, grădină sau chiar pentru fitness.După cum am zis sunt în căutare de ustensile de bucătărie ieftine , vreau să îmi modernizez bucătăria.Și după cum știi românul caută și ieftin și bun, mereu caut și eu calitate la un preț bun.

Spre exemplu ce mi-a sărit în ochi și nu am încă în bucătăria mea, este un deschizător de borcane.Mereu mă chinui când vine vorba de deschis borcanele și mai mereu îl rog pe soțul meu să o facă.Un deschizător de borcane mi-ar fi de mare ajutor.

O altă ustensilă care mi se pare foarte practică este acest polonic cu  găuri.Nu am unul ci doar palete cu găuri, un astfel de polonic ar fi mult mai practic și mai ușor de folosit.Merită o astfel de investiție după părerea mea.
De asemenea am văzut de mult o răzătoare multifuncțională și îmi doream una.De ce nu am cumpărat-o sincer nu știu, prețul e foarte bun.De calitate nu știu ce să zic, dar nu cred că e ceva de reproșat , am văzut recenzii pe net și modelele de legume ies foarte bine.
Și uite cum am ajuns să îmi fac un mic wishlist în materie de ustensile bucătărie.Am mai văzut eu  o mulțime de chestii și așa mă mănâncă să mi le iau.Am văzut răzătoare cu caserolă,sau cu un compartiment.Hmm trebuie să fie tare practice,vreau și eu mai ales că nu sunt scumpe.Și uite așa cum văd prețuri mici cum vreau și aia și aia și le adun acolo.
Tu cum ești la capitolul ăsta ?Ai multe ustensile de bucătărie, sau doar eu am o problemă la capitolul ăsta ?

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.