Circus by Bornpretttystore

Acum ceva vreme am primit o mica comanda de la Bornprettystore.Mi-am ales mai multe chestiuțe de nail art printre care și această matriță BP-L042 .
Nu aveam o matriță și nici decals-uri  cu motive de circ și știi cum e ,dacă nu ai trebuie să ai să fie acolo că nu știi când îți trebuie :)Mi-a plăcut tematica matriței și am vrut-o în colecția mea.
Oricum mi-au plăcut mult motivele prezentate și chiar se pot folosi în diferite manichiuri….am atâtea idei…timp să am să le pun și în practică. 🙂
Totul s-a completat atât de bine cu noua mea ojă de la Catrice 62Must – Have STEELetto.

Modelul l-am ștampilat cu ajutorul noii mele ștampile din metal cu lupă .
De cum am văzut că a apărut un astfel de model mi-am dorit una pentru că modelul se poate aplica atât de bine și de precis. Costă doar 3 $ și merită fiecare bănuț.
Oricum dacă vrei să cumperi și tu de pe Bornprettystore poți să profiți și de reducerea de 10%, nu trebuie decât să scrii codul BNDX31 înainte de a finaliza comanda. Știi că pe acest site găsești o mulțime de produse de nail art și nu numai la prețuri foarte bune.E posibil de acum să retrimită și oje în țară pentru că eu deja aștept o nouă comandă și am inclusă acolo una.

Deyutza

20 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.