Cotlet de porc evantai umplut cu legume
Cotletul se taie felii, grosimea o alegi tu, la fel faci și cu legumele enumerate mai sus.
Apoi pui printre fiecare felie câteva felii de ciuperci,usturoi,ardei și cașcaval.
Separat se face un sos- vinul , mierea și sosul de soia se amestecă împreună și se toarnă peste cotletul de porc.
După toată această operațiune cotletul se învelește în folie de aluminiu și se dă la cuptor în jur de 35 de min la 220grade.
După cele 35 de minute se verifică carnea,și dacă totul este în regulă, adică este coaptă se îndepărtează folia de aluminiu. Se lasă încă 10 minute la 180grade pentru a prinde carnea o crustă frumoasă.
Asta e tot,simplu și delicios.
Se poate servi simplu sau cu orice garnitură dorești. Copilul meu a fost foarte încântat de rezultat și a mâncat așa gol vreo 2 porții,spun asta având în vedere că el este foarte pretențios și doar câteva mâncăruri le mănâncă cu drag, restul e mai mult obligat.
Doamne ce bine arata.
O reteta pe care am sa o incerc si eu.