Ce poți cumpăra ca și cadouri de iepuraș


Vine vine iepurașul 🙂
Prima apariție a iepurașului ca simbol al Paștelui a avut loc în Germania.Simbolul iepurelui provine încă din vremea festivalurilor păgâne dedicate zeiței Eastre.Legenda spune că Eastre a găsit într-o iarnă o pasare rănită pe câmp;
pentru a o salva de la moarte, zeița a transformat-o într-o iepuroaică,
aceasta păstrând însă capacitatea de a depune ouă. Pentru
a-i mulțumi binefăcătoarei sale, iepuroaica decora ouăle făcute și i le
dăruia. Din această legendă s-a născut și tradiția ca iepurașul
să aducă daruri copiilor.
În zilele noastre iepurașul nu mai aduce cadouri doar copiilor.Și cei mai mari își doresc orice ocazie de a primii câte ceva frumos.
Dacă și tu te numeri printre persoanele cărora le place să facă cadouri, și dacă nu le-ai cumpărat încă mai ai puțin timp la dispoziție.
În funcție de cui vrei să faci o surpriză plăcută poți da search pe google pentru cadouri bărbați sau cadouri femei.
Am mai spus eu pe blog,dacă pe o femeie o poți mulțumi oarecum mai ușor când vine vorba sa caut cadouri bărbați mă cam pune în dificultate.
După cum  ziceam dacă unei femei poți să îi oferi un parfum, o geantă, o trusă de make-up sau orice altceva îți vine în minte,unui bărbat mi se pare mai complicat să îi oferi un cadou mai ales dacă nici nu îl cunoști foarte bine.
Totuși o idee salvatoare ar fi tot așa o curea, un portofel, un ceas elegant sau de ce nu o servietă dacă e pe genul office.

Produsele din gama Pierre Cardin  le găsești pe Adona.ro, la fel și ceasurile Gino Rossi.Eu una mă gândesc serios să îi cumpăr unul soțului meu că tot se apropie ziua lui.
Dacă e să ne gândim ce am putea să oferim și unei doamne și dacă e să mă raportez tot la magazinul online Adona, atunci o geantă sau un portofel ar fi cele mai potrivite.
Am deja câteva genți de aici și sunt mulțumită de ele, sunt rezistente,frumoase și chiar se merită să fie oferite oricărei persoane dragi.

Ție ce îți place să oferi cadouri ? 

Deyutza

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.