Ootd -Hai afară la zăpadă

Iarna încă e aici.Să mă bucur, să nu m bucur ? Când am  făcut pozele am prins o zi frumoasă cu soare, a doua zi parcă eram în alta lume, innorat, frig , vânt și câțiva fulgișori . Totuși până cel puțin la jumătatea lui februarie nu am cum să mă gândesc că ar fi gata cu iarna așa că mi-am mai comandat un hanorac cu motive de iarna.Mi-a plăcut de cum l-am văzut si mi l-am dorit.
Pe dedesupt are un material moale și pufos și tine de cald. E așa plăcut la atingere …uh il ador .
L-am purtat într-o zi la o mică bulgăreală.Imbrăcată adecvat sau nu 🙂 am ieșit cu soțul la o plimbare prin locuri pe unde nu mai fusesem de prin copilărie.
O ședință foto a fost bine venită mai ales că am prins și un soare minunat. Of cât am mai vorbit în gând că nu mi-am luat și ochelarii de soare .Am stricat o mulțime de poze pentru că sorele îmi bătea în ochi iar eu nu puteam sta cu ei deschiși… Trei sferturi din poze au fost șterse din acest motiv…
După cum ziceam pe sub hanorac nu am avut decât un maieu și asta se întâmplă destul de rar la mine , pentru că eu și frigul nu suntem prieteni, însă aceasta bluză mi-a ținut de cald spre surprinderea mea.Păcat totuși că are o glugă care nu poate fi folosită.E prea micuță și doar pe creștet o pot pune 🙂
Are și două buzunare ceea ce e un lucru bun.Ador hainele care au buzunare.Mereu simt lipsa lor dacă nu sunt .
Cam atât pentru astăzi…nu te mai țin de vorbă și te las cu dovada celor spuse

Blouse FashionMia Here
Jeans Sheins
Boots Old

 

 

 

 

Follow and vote me
Thank you  !!!

 

Deyutza

22 Comments

  1. Super imagini si super tinuta .Nu sunt fana blugi indiferent de anotimp dar ploverul si cizmele imi plac mult si se potrivesc de minune pentru o joaca in zapada.

  2. Pentru ca afara este si va mai fi ceva vreme frig avem nevoie de tricotaje stylish si al tau cu modele norvegiene este pur si simplu adotabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.