Ootd – Color in my life

Îți ziceam zilele trecute că a ajuns într-un final un mult așteptat colet de la Fashion Mia.Deși el a fost trimis prin curier pentru a ajunge cât mai repede , acesta a ajuns cam în același timp în care ar fi ajuns și un colet prin poșta vamală.În fine el ajuns în țară inainte de sărbători iar la mine a ajuns zilele trecute , de ce ?Intreabă Dhl care au niște reguli de rahat.Pe langă asta am mai avut și de plătit o taxă de 150 ron, noroc cu cei de la Fashion Mia că s-au oferit să imi restituie suma plătită.
Bun.. și acum că mi-am zis oful să revenim la ale noastre .
Nu am mai postat demult un ootd și chiar imi era dor .De pe site mi-am comandat 4 produse ,un palton, un hanorac , o rochie pe care o pot purta tot pe post de hanorac dar și această bluză.
 E plină de găurele și nu e tocmai pentru sezonul acesta pentru că are mâneca tip fluture și e incomodă pe sub haine, dar pentru toamnă  ,primăvără va fi minunată.
E dintr-un material moale, gen mohair și e foarte plăcută la atingere, nu e genul acela de material care te zgârie sau te mănâncă.
Pe site scrie ca este mărime universală ,însă pe bluza mea scrie marimea M, oricum e un model mai mare și incap în el și persoane mai plinuțe dar și cele mai slăbuțe.
Shirt Shein
Jeans H&M
Boots Bonprix

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow and vote me
Thank you  !!!

 

Deyutza

19 Comments

    • Multumesc , ma bucur ca iti place, sa stii ca desi e cu multe gaurele , chiar tine si putin de cald, doar ca e cam incomod de luat pe sub haine

  1. Ma bucur sa vad ca avem gusturi comune. Am si eu acelasi pulover doar ca eu l-am purtat cu ceva pe negru. Imi plac mult pozele tale si se vede frumos si cu o camasa de blug pe sub ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.