Orange Water decals nails

Portocaleee , e sezonul lor, peste tot prin supermarketuri vezi doar portocale.Nu sunt tocmai o fană a lor , însă am si momente când mănânc chiar și un kg odată.Bine asta dacă le găsesc dulci ,altfel spun pas.
De cum am vazut acest water-decal pe Bornprettty mi l-am dorit . Pe site se găsesc și cu alte fructe , modele florare , prăjiturele dar pe mine parcă asta ma atras , de ce nu știu. Dar pentru următoarea comandă mă gândesc la un model diferit de ce am ales acum .
Waterdecal-ul se numeste BPY 24 și îl găsești pe site la doar 0,99 $.
Sincer eu nu prea sunt obișnuita cu decalsuri pentru toată unghia , m-am chinuit puțin dar am reușit într-un final.Nu e o manichiură exemplară însă e ok , după părerea mea.Mai exersez eu și la următoarea manichiră va fi mult mai bine.

 

 

Daca  și tu ești pasionată de nail art li nu numai, dar vrei sa faci cumpărături pe site, acum poți beneficia și de o reducere de 10% .Nu trebuie decât să adaugi codul BNDX31 înainte de termina comanda .

 

 

Deyutza

27 Comments

  1. Parca imi si imaginez cum miros a portocala :)) mai, sa stii ca mie imi place cum ti-au iesit, eu cred ca esti putin cam prea critica cu tine! Rezultatul este foarte frumos, sa stii!

  2. imi place foarte mult sa vad tutoriale pentru unghii insa am o mare problema. In momentul in care pun un strat, stau 15 min, mai pun un strat, mai stau 15 min, mai fac un model si pun top coat, tot mi se pare ca nu se usuca bine. Adica, nu reusesc niciodata sa fac o astfel de manichiura de la cap la coada. Si cand mi se strica o unghie, imi pierd rabdarea si le dau doar cu lac transparent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.