Coffee adicted – nail art

Cum își poate decora unghiile o coffee addicted?
Cafea peste tot, pe pereti …da am in bucătarie un sticker cu cafea … deci pe pereti prin dulapuri și de ce nu și pe unghii.
Când am zărit plăcuța pe Bornpretty am pus-o in coș fără să mă mai gândesc.Mai aveam o plăcută cu câteva elemente , dar una doar cu cafea .. oh daa – trebuie să fie a mea. Așa a și fost.Înainte de sărbători a ajuns coletul mult așteptat – 2 plăcuțe, waterdecals dar și un peel off.Nu am mai incercat până acum și chiar eram curiasă.Până acum foloseam pe cel de la Rimmel dar acum după ce am testat și pe ăsta nu se compară.
Am auzit că Bornpretty trimit iar sticluțe de ojă și în Romania și mi-am luat-o fără să clipesc, pe viitor am în vizor o oja termo că nici din aia nu am.
Plăcuța Bp-91 este bună, la fel ca și restul plăcuțelor bornpretty, e bine gravată și modelul se copie foarte ușor. Pell off ul  îmi place și el , și după cum ziceam nu se compară cu ce am folosit eu până acum.E latex in adevăratul sens al cuvântului și ma ajută mult în realizarea modelelor ștampilate .

 

Daca  și tu ești pasionată de nail art li nu numai, dar vrei sa faci
cumpărături pe site, acum poți beneficia și de o reducere de 10% .Nu
trebuie decât să adaugi codul BNDX31 înainte de termina comanda .

Deyutza

27 Comments

  1. Wowww….sunt superbe unghiile!!! Deci..chiar is faine, am ramas fara cuvinte! Si eu ma intitulez coffee adicted si tare mi-ar placea sa am unghiile ca ale tale 😛

  2. Ce îmi plac!!!!! Fără casa nu pot sa trăiesc iar unghiile sunt bestiale. Am și eu pasiunea ăsta, timp nu mai am. Raluca Badita

  3. Imi plac foarte foarte mult unghiile tale! Nici nu stiam ca exista asa ceva, placute cu modele atat de complexe si frumoase! Bravo, ti-au iesit minunat, si te ajuta si foma unghiei foarte mult.

  4. Wow…. ce faina este manichiura ta. Prima data am crezut ca ai folosit foite ( sau cum se numesc) dar apoi am vazut ca ai folosit placuta de stampilat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.