O tinuta casual elegant

Saptamana buna se cunoaste de luni dimineata…Ah ce as mai dormi putin,alarma telefonului suna,si trebuie sa plec….Ma trezesc cu greu…ma pregatesc,imi beau cafeaua si sunt gata de o noua saptamana.Nu stiu cand a trecut week-endul,a fost atat de scurt..mai vreau 🙁 
Cu gandul la urmatorul week-end liber,imi incep saptamana putin mai voioasa .

Blouse – Online store
Pants Atmosphere
Sandals Shein 

Tinuta aceasta am purtat-o in week-end.O tinuta lejera,casual,eleganta si cum mai vrei tu sa ii spui,are toate elementele 🙂 E perfecta pentru  o duminica in parc cu familia.

Bluzita imi place tare mult,acea broderie duce foarte mult cu broderile iilor romanesti.Acesta a fost si motivul pentru care am achizitionat-o.
Pantaloni,sunt o noutate pentru mine.Nu am mai purtat genul acesta pana acum,insa mie imi plac,dau o nota de eleganta si se completeaza frumos cu camasuta.
Sandalele se afla in top 3,sandale preferate.Le-am luat de pe shein,acum vreo 2 ani si sunt intr-o stare foarte buna si acum dupa atatea purtari.Au o talpa moale si comoda.Ii ador !

Si bonus .veverita Mariana 🙂

Deyutza

25 Comments

    • Da, eu le am de vreo 2ani.sunt bestiale. Cat despre livrarea shein, eu astept colet de la ei. Ultima data cand am verificat coletul era la buc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *