Cu ce am combinat jacheta din piele neagra

Jacheta din piele este probabil una dintre cele mai apreciate si purtate  piese vestimentare  din garderoba unei fashioniste.O astfel de jacheta se poate purta la aproape orice tinuta si in orice anotimp.

De la rochii elegante,la jeans sau orice casual…Totul sau ma rog aproape totul poate fi asortat la o jacheta din piele.Eu am vreo 5, una bej,2 negre,una rosie si una burgundy pe care apropo o am in Blog Sale , in caz de va intereseaza.M-am ingrasat putin si nu imi mai vine bine, prefer sa o dau decat sa stea aiurea in dulap.
Asa dar,aceasta tinuta am purtat-o in a doua zi de Pasti cand am fost plecati din oras.
Am purtat aceasta rochie gri cu guler,botinele de la Bonprix si cel mai important geanta de la Adona 🙂 Fara ea nu se poate,sotul meu rade,ce tot car acolo, dar e asa mare si incapatoare ca pun de toate si nimeni nu stie :)) 

Jacketa Aici 
Rochie Aici 
Botine Bonprix
Geanta  Adona.ro

TREAT HER THIS MOTHER’S DAY

Take 40% OFF Over US$55     Code:MUM40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:MUM45

It’s time to show your love to your mother.

Make your mother be more fashion with the least cost.

Don’t hesitate, just buy it. here: TREAT HER THIS MOTHER’S DAY

Deyutza

24 Comments

  1. Inainte nu prea agream gri-ul in tinutele feminine, dar de cand am vazut pe SheIn cateva rochite care mi-au placut, am inceput sa indragesc si aceasta culoare. Imi place rochia cum vine cu jacketa

  2. "una dintre cea mai apreciata si purtata piesa "? Sau una dintre cele mai apreiate??

    De ce nu esti mai atenta la ce scrii? Dupa semnul de punctuatie se pune spatiu, propozitia se incepe cu litera mare, iar "jacheta" in romana nu se scrie cu k….Degeaba incerci sa faci poze dragute, sincer ai mari probleme de scriere si e pacat de munca ta.

    • Multumesc pt critici si observatii se accepta.:) Din prea mult exces de zel si oboseala acumulata se ajunge mereu la astfel de probleme.Dupa 16h de munca fara pauza,ajungi acasa la un sot si copil de care trebuie sa ai grija,iar pe la 1-2 noaptea te apuci de scris cam acesta e rezultatul. Jacketa e o piesa deci e apreciata, nu sunt mai multe piese ca sa fie apreciate cam asta a fost gandirea mea in acel moment, am vazut ca suna aiurea dar nu am bagat de seama. Multumesc oricum si pentru aprecierea fotografiilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.