Protejeaza-ti bijuteriile din argint

Nu stiu cum sunteti voi,dar eu nu prea am bijuterii din argint sau aur.Daca din argint am cateva din aur nu am decat verighete.In rest toate bijuteriile mele sunt din “tinichele”cum le zic eu.Sunt bijuteriile de efect,care sunt mereu admirate  in articole.


Unele dintre ele sunt dintr-un material mai bun,care nu contine nichel si nu se innegresc nu se oxideaza totul e ok,insa sunt si bijuterii care se inverzesc in contact cu pielea.
Ce e de facut  ca piesele tale preferate sa-si pastreze frumusetea cat mai mult timp si, in plus, sa eviti reactiile neplacute cu pielea sau alergiile?

Aplica un strat subtire de lac de unghii transparent pe partea care intra in contact direct cu pielea (partea interioara a colierelor, inelelor sau bratarilor de ceas, de exemplu). Asigura-te ca este complet uscat lacul inainte de a purta accesoriul dorit. Repeta procedura la cateva saptamani. Acest lucru creeaza o bariera fina intre piele si metal.Simplu nu ?

Cateva din cauzele acestei reactii ar putea fi :

  • poate fi reactia chimica intre acidul din piele si metalul din care este realizata bijuteria ta preferata;
  • reactia intre crema de maini sau body lotion si bijuterie;
  • purtarea bijuteriilor din materiale comune vara, cand este foarte cald si pielea inevitabil transpira.

Deyutza

One Comment

  1. eu port numai bijuterii din aur si fata mea numai argint 🙂 fata are câteva coliere care nu sunt din materiale prețioase 🙂 dar vorba ta sa fie de efect:)
    sa ști ca sunt si bijuterii din argint care se înnegresc in contact cu pielea, acelea sunt dintr_un argint de calitate proasta ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.