– 1 kg. piept de porc
– 1kg cartofi medii
– 1 ardei gras rosu
– 1 ardei capia
– 5 linguri de ulei
– sare
– piper
– boia dulce
– boia iute
– cimbru
– se curata si se taie ardeii; se pun in tava langa friptura; se indeparteaza folia de aluminiu si se mai coc pana capata o crusta si o culoare frumoasa.
aooleeeeeeeeeeu, mi-ai facut pofta :))) arata tare delicios, fac asa ceva destul de des cu diferite feluri de carne, la noi se consuma pieptul de porc, il fac mai des la grill 🙂
maine o sa fac o ciorbica de vita cu legume , felul doi cartofi gratinati cu ceva fripturica la tava si ca desert ma mai gandesc 😉
spor la gatit gospodinelor 🙂
arata yammy tare!
yamiiiiiiiiii <3
arata f bine :*
as manca si eu o portie 🙂