Primul meu Interviu SealAdeal

Acesta este primul meu interviu ca si blogger.Emotii mari si curiozitate atunci cand Marius care detine   site-ul CashBack – www.SellADeal.ro  mi-a propus.Oare ce ma intreaba , oare ce sa ii raspund, oare cum va decurge …Intrebari si emotii dupa cum am zis .Insa totul a decurs foaret bine si a fost foarte relaxant .intrebarile au fost despre blog , despre activitatea mea aici si despre voi cititoarele mele dragi .Unele dintre voi poate ati citit deja acest interviu insa daca nu si daca nu stiati despre el atunci va invit aici sa vedeti despre ce e vorba .
http://bit.ly/Interviu_Deyutza

Si pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca se apropie Black Friday si toata lumea e in febra cumparaturilor …atunci va ofer cateva coduri de reducere cu care va puteti primii bani inapoi la cumparaturile facute .
Le gasiti aici http://bit.ly/Coduri_de_Reducere

Sunt EXTREM de fericita si va multumesc enorm ca imi urmariti blog-ul. Cand l-am creat, nu ma asteptam sa fie citit si sa cresc asa frumos.. chiar daca mai am multe de invatat si mult de evoluat.

Deyutza

3 Comments

  1. Am citit articolul inca de cand am aflat de el. Foarte tare, mai ales ca suntem si noi mentionate pe acolo, SUPER!!! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.