Revista Elle

De mult nu am mai cumparat o revista , sa o citesc din scoarta in scoarta .Poate in adolescenta eram abonata la diferite reviste si le citeam pe nerasuflate .Insa in ultimul timp m-am cam lasat de citit si vanam revistele cu cadouri.
Acum s-a cam dus si vremea revistelor cu cadouri,multe dintre ele nu se mai publica iar din putinul revistelor care mai sunt pe piata , cadourile nu sunt cine stie ce .
Cu toate cca nu are un cadou consistent luna asta m-a atras revista ELLE .Ce m-a atras n-as putea spune insa am simtit nevoia sa citesc o revista  , sa aflu noile trenduri ce si cum se poarta sezonl acesta .

Revista a avut in intriorul ei o mostra de crema Shiseido 15 ml
O mostra parfum Givenchy
O mostra ruj Avon 
O mostra lapte de dus Nivea 
Si un card  cu care te poti prezenta in magazinele Sephora si sa iti ridici un mic cadou din partea Clinique -un  Smart serum 10 ml
Eu am fost ieri in Sephora suceava dar din pacate era in renovare si nu am putut sa ridic ,mostra .Din cate am vazut campania e valabila pana pe 30septembrie deci nici nu voi beneficia de ea .
Daca v-am prezentat ce a fost pe dinafara .. sa va arat cate ceva si din interior 🙂 
Tot ca si cadou a fost si reviste H&M in engleza .

Oricum destul de interesante ambele reviste si chiar s-au meritat cei 13lei pe care i-am dat pe revista .
Voi ce reviste ati mai citit in ultimul timp ? 

Deyutza

2 Comments

  1. Ultima revista ELLE cred ca am achizitionat-o acum mai mult de o jumatate de an, si tre' sa reunosc ca ma tentase atat continutul cat si cadouasele primite( nu mai retin exact ce a fost atunci, parca un fard si inca ceva) si de atunci nu prea ma tenteaza sa mai cumpar, mai mult ma uit online la ce ma intereseaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.