Last-minute shopping

Am profitat putin luna trecuta si mi-am cam facut de cap cu cumparaturile  si comenzile pe site-urile asiatice 🙂 V-am si aratat cateva dintre ele ..exact atunci cand am dat comanda…sau unele vi le-am aratat deja in postare .
Din cate se va vedea am avut o problema cu albastru  🙂 Acum vreo 2 luni am avut ceva cu rosu acum am trecut la albastru..nu stiu cat ma tine ..dar…in curand o noua culoare :))

De pe Tidestore ..mi-am luat ceva albastru 😀 
O Geanta pe care deja ati vazut-o si de care m-am indragostit ..am purat-o aproape zilnic…imi place ca e mare incapatoare si e colorata 🙂 
Ca sa am cu ce sa o  asortez ,mi-am luat si aceasta pereche de sandale , dar care din pacate imi sunt mici :(( Imi vine sa imi tai degetele 🙂 ca sa nu mai aiba ce iesii pe dinafara 😀 
Pe langa asta am mai avut si o bratara dar am uitat sa   o adaug la poze…dar nu-i nimic o veti vedea curand .

Acum vreo luna am prin o oferta la Romwe si mi-am luat aceasta pereche de pantofi si o pereche de espadrile sau nu stiu exact ce sunt…cu motanul tom…In poza nu sunt..pentru ca dupa ce i-am primit i-am si luat la purtat ..sunt prea draguti sa stea in cutiie :)) si dinpacate m-a prins ploaia cu ei ..dar o sa ii vedeti intr-o postare viitoare. 

O pereche de blugi de la Chicnova

De pe Sheinside mi-am luat o camasuta verde …oare va noua culoare pe care am sa ma axez in viitor ? 🙂 Un colier albastru…si o salopeta .. dar mai multe pe viitor …

O geanta neagra si superba de la  Frontrowshop . E geaniala geanta asta , de cand am primit-o o port nonstop 😀 

De pe Rosewholesale 2 ceasuri , unul cu Tour Eiffel pe care l-ati vazut deja dar o sa il mai vedeti cu siguranta .
Unul rosu cu o curea din silicon pe care toata lumea mi l-a admirat .
Un alt ceas pentru piticul meu , si pe acesta l-ati vazut …
O bratara pentru sotul meu 
si un blazer  sau nu stiu exact cum sa ii spun .. e ceva de luat pe deasupra … nu are nasturi 🙂 ce vedeti e doar de design .Ce mi-a placut e ca pe langa comanda mi-au  mai trimis si o oferta cu 9% reducere pana pe 31 august si mi-au multumit pentru comanda .

Cam asta e deocamdata …sper ca nu e prea mult albastru 😀 
Oricum mai astept vreo cateva pachete ,insa alea mai dureaza abia am dat comenzile si dureaza intre 7 si 25 de zile.Poate intr-o zi am sa va arat si produsele care sunt pe drum .
Voi cu ce v-ati mai innoit ? 

Deyutza

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.