Pentatonix -Music band

Acum vreo saptamana si ceva am descoperit o noua trupa muzicala .Tot de atunci ii cam ascult nonstop :)) Pentatonix este numele ei si e compusa din 5 membrii 4 baieti si o fata toti foaret talentati .
Ce imi place mie cel mai mult si mai mult la aceasta trupa e ca …ei nu au instrumente muzicale.Tot ce canta este  marca proprie si iese din gurile lor .Un tip face beatbox ..unul e basul si restul canta… Nu ma pricep eu foarte tare la ce fac ei acolo , insa eu cred ca ceea ce fac fac foarte bine .
 I-am descoperit intamplator si prima melodie care mi-a atras atentia a fost 

 

M-au uimit cum reusesc ei sa fac muzica din nimic ..asa ca am  inceput sa mai ascult  o melodie si inca una si inca una.. pana am ajuns sa ascult cam tot ce e cu ei pe Youtube .Multe din piesele  cantate de ei imi plac , insa variantele originale nici macar nu ma atrag.Spre exemplu Can’t Hold us -Ryan Lewis nici nu prea staim melodia pana sa o aud la Pentatonix , acum dupa ce am ascultat-o pe repeat de 20de mii de ori , este melodia mea preferata :))
 
Oricum am dat cateva share-uri si pe facebook si cred ca ati ascultat deja o melodie de-a lor , daca vi s-a parut interesant .
Pe mine v-am zis m-au fascinat si chiar in momentul in care scriu articolul ascult un colaj  .
Va recomand sa ascultati macar o melodie de la ei si sa imi spuneti parerea voastra sincera .

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.