Manichiuri din ultima luna l

Ultima luna a fost una foarte ocupata , de fapt cam tot timpul meu a fost foarte limitat si nu prea am mai avut timp sa imi fac ceva deosebit pe unghii .  De la Depozitul de frumusete am primit Foita de transfer  o foita super usor de folosit si cu care ai o manichiura de invidiat in mai putin de 5 minute . Ati folosit pana acum astfel de foite ? In serile in care eram obosita si nu aveam chef de nimic deosebit pe unghii ,aplicam una din foitele de transfer si gata manichiura . O astfel de foita costa doar 3 lei si are 4cm latime si 120 cm lungime .. avand in vedere ca pentru o unghie trebuie foarte putin material va ajunge pe o perioada foarte lunga .
Pe langa foita de transfer pentru a putea realiza manichira va mai trebuie si un lipici special pentru asa ceva  .

 Aplic o oja , o las sa se usuce foarte bine ,apoi aplic lipiciul  las si pe acesta 2-3 minute sa se usuce si apoi aplic banda , se plica foarte usor iar rezultatul este deosebit .
Lipiciul se poate aplica pe toata unghia sau pe bucati pentru a crea un model .

 Aici am incercat sa realizez un model  , nu e cine stie ce ..insa e altceva 🙂

 Modelul cu ciresele imi place foarte mult …  voua ?

Deyutza

5 Comments

  1. Am primit si eu folii de la ei si le-am folosit, dar nu se lipeau perfect, cam ciudatele… oricum e interesant daca reusesti sa folosesti perfect si sa faci combinatii si modele, am vazut niste tutoriale super… ce dragute sunt cireselele!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.