Review balsam de par Vitalizant

Acum ceva timp mi-am dorit un balsam de par care sa imi ajute parul sa nu se mai ingrase atat de repede ,un balsam de par care sa imi ofere volum si sa imi protejeze cat de cat parul , avand in vedere ca ma mai vopsesc asa din cand in cand 🙂 
Pot sa va zic ca am descoperit un asemenea balsam de par . Balsamul de par de la Anian Triodeluxe 

Ce spun ei ? 

Crema Vitalizanta, imbogatita cu proteine de grau, revitalizeaza firul de par oferind stralucire, sanatate si vitalitate. Crema balsamica pentru intretinerea parului, chiar si a parului deteriorat de vopsea. Contine acid citric care previne ingrasarea parului.
Instructiuni de folosire: Se aplica pe parul proaspat spalat masand usor pielea capului. Lasati sa actioneze cateva minute pentru un efect intens. Se clateste cu apa din abundenta.
Ce spun eu ? 
Incep prin a va spune ” vai cat imi place balsamul asta ” .
Incep prin a va spune ca imi place  cantitatea 1000ml si pretul doar 20lei  .Super nu ?Textura este destul de ok nici prea prea nici foarte foarte :))
Descurca foarte bine parul , nu il incarca si se clateste repede .Imi ofera volumul dorit si tot odata si un parfum fructat (cred).Parfmul tine si imi place la nebunie .
Dupa ce mi-l usuc parul este moale , matasos si usor de pieptanat .Intradevar parul meu nu se mai ingrasa atat de repede.La servici sunt nevoita sa port sapca si de aceea la 2zile trebuia sa il spal neaparat .. acum pot sa aman procesul si pentru 4-5 zile chiar .
Intr-ucat are 1000ml si valabilitate 12 luni de la deschidere spre sa il termin intr-un am  :)))
Cantitate : 1000 ml
Pret : 20 lei
De unde il pot cumpara : triodeluxe.ro
Nota mea : 10/10

Deyutza

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.