Moda anilor 60

De curând am aflat că moda anilor ’60 revine .
Anii ’60 au însemnat schimbare, renunţarea la un stil vestimentar “învechit” şi foarte “cuminte” – în anii ’40- ’50 se purtau haine decente care acopereau cea mai mare parte din corp, din materiale solide, cu talie încorsetată şi fuste voluminoase). Practic, anii ’60 au adus o eliberare.
Fustele mini, tăieturile simple, geometrice, liniile precise au adus un aer nou şi tineresc hainelor. Poate şi pentru că hainele inspirate din moda anilor ’60 sunt atât de uşor de purtat, pline de viaţă, jucăuşe şi, în acelaşi timp, atât de simple. Nimic încărcat, greoi, care să-ţi dea bătăi de cap.
Aşa că, dacă vrei să adopţi un astfel de stil ai nevoie de fuste scurte cu o croială în A, tăieturi cât mai simple, combinaţii de non-culori, una sau două culori primare combinate în aceeaşi ţinută. Nu uita de romburi, dungi şi alte forme geometrice, bijuterii din plastic şi tocurile medii.   

Ei bine ? Peferati moda anilor ’60 sau cea din 2013  ? 🙂 

Deyutza

4 Comments

  1. Prefer decenţa, indiferent unde alegem s-o purtăm. Moda anilor 60' te duce cu gândul la eleganţă, candoare, stil… Elemente ce se regăsesc din ce în ce mai greu în moda zilelor noastre… Dar, cu puţină inspiraţie, reuşim să ne adaptăm! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.