Pantofi pentru toate gusturile de pe pantofiori.net

Sarbatorile pascale se apropie cu pasi repezi .De mica eu stiu ca de Paste trebuie sa te innoiesti cu  ceva in materie de imbracaminte sau incaltaminte.Multi ani la rand m-am innoit cu o bluzita cu o jacketa ..tin minte ca ultima oara cand mi-am luat o pereche de pantofi de Paste a fost acu vreo 5-6 ani.Nu am avut nevoie..fie mi-am luat inainte fie dupa..de innoit m-am innoit mereu insa nu cu pantofiori.
Anul acesta, am decis  pantofii sunt prioritari ..pantofi sau botine avand in vedere vremea de afara.
Am dat deja o raita prin magazinele din oras insa nimic deosebit…vreau ceva sa atraga privirile, sa fie frumosi  comozi si cel mai important sa fie “chimia” aia intre noi 🙂
Un pantof  frumos trebuie sa imi scoata din anonimat tinuta … In general  cu o pereche de  pantof i cu toc colorati pot scoate in evidenta little black dress-ul .. sau tinuta banala cu care m-am imbracat in dupa amiaza aceasta.
O pereche frumoasa de sandale ,botine sau pantofi cu toc pot face cat 100 de accesorii.
Pe pantofiori.net am gasit pantofi cu toc pe toate gusturile .

Si dupa cum ziceam sunt nedumerita sa imi iau pantofi sau botine, asa ca am dat o raita si printre “rafturile” cu botine .Ce am gasit , sunteti curioase ? Ei am gasit o graza pe botine frumoase si n-am putut sa ma hotarasc .

Poftim alegeti voi o pereche ..puteti ?Eu una nu …toate sunt frumoase si le-as purat cu drag in orice moment al zilei si la orice eveniment .
Si daca tot am vizitat site-ul  am “dat un ochi ” si la sectiunea sandale …am vazut cateva perechi de sandale cu toc foarte frumoase ….Am  o nunta in vara si ma gandeam ca poate imi aleg ceva de aici …da cum sa aleg  daca imi plac toate in egala masura.
Aceasta este una dintre perechile care mi-au atras atentia 
Nu stiu sigur daca va merge la tinuta mea…insa stiu sigur ca m-au atins grav  la  inima .Stiti ca eu nu ma restrictii atunci cand cumpar de pe net fie imbracaminte fie incaltaminte . 
Asadar ,daca ati gasit si voi ceva de care v-ati indragostit nu ezitati sa v-il cumparatati,fara nici o grija. Da fara nici o grija pentru ca inainte de a cumpara daca aveti dubii puteti accesa sectiunea “Aveti Intrebari ” si acolo veti primi toate informatiile . Iar daca prin absurd nu ma place ce ati primit , nu corespunde cu ceea ce vreti sau nu ati nimerit marimea potrivita ,in termen de 10 zile puteti schimba/returna produsul.Iar daca nu stati in Romania ,o veste buna si pentru voi, Pantofiori.net  expediaza colete si in afara tari iar pretul transportului este mai mult decat convenabil si anume 60lei. 
Atractiv  nu?
Ati gasit ceva pe site care  sa va atraga atentia ???

Deyutza

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.