Comanda Avon

Da am deja 2 luni de cand nu v-am mai arata ce mi-am luat de la Avon , am fost foarte ocupata si chiar nu am mai avut timp de postari de genul acesta.
Acum ceva timp pe la inceputul lui Martie cred ,am mai dat o comanduta la Avon .Mi-am luat ce era pe la oferta . Recunosc de setul cu cercei si pandantive nu aveam nevoie dar na nu m-am putut abtine:D
Spumant de baie,pentru ca 80% il consuma puiul meu cel mic, face baie cu “pumă” /Deci aveam nevoie 🙂
O lotiune de corp de la Skin so soft ,acum realizez ca mai am vreo 2 dar  la aceasta mi-a placut mirosul ..nu m-am putut abtine :))
Si 2 creme de noapte cu caviar de la Planet spa. Nu le-am incercat inca dar la fel le-am luat ca erau la 9,99 lei .OFERTA 🙂

La ultima comanda mi-am luat o pudra ,din ofertele pentru reprezentanti , sincer nu am incercat-o inca dar am luat-o ca a fost ieftina :))
Gelul de dus pentru copii sincer ma dezamagit nu face nici un pic de spuma si nici un “deseneaza’ pe piele asa cum zice. Categoric nu il voi mai cumpara.
Acum cu ajutotul postarii realizez ca eu nu prea aveam nevoie de lucrurile astea dar daca e “oferta” nu ma pot abtine ….
Voi ce v-ati mai luat de la Avon in ultmul timp ?

Deyutza

12 Comments

  1. Recunosc de setul cu cercei si pandantive arata super este singurul care mi-a facut cu ochiul restul ma tenteaza doar gelul de dus sa le folosesti cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.