Davy-outletestore pentru copilul tau

Banuiesc ca majoritatea cititoarelor blogului meu aveti copilasi.Tocmai de aceea vreau astazi sa va prezint un site cu hainute pentru ingerasi vostri .
Mai tot timpul v-am tot prezentat site-uri cu haine pentru voi,ei bine astazi a venit si randul lor,al prichindeilor.
Eu una cumpar mai mereu lucrusoare de pe internet .Unu pentru ca stau intr-un oras micut si nu prea am de unde alege  si doi pentru ca mi se par mult mai calitative si mai ieftine decat ceea ce am in oras.
Site-ul despre care va vorbesc astazi il gasiti aici http://www.davy-outletstore.ro .Site-ul este gestionat de o familie cu copilasi asa ca si ei la randul lor stiu ce cauta o mamica atunci cand vrea sa cumpere ceva pentru puiul ei: calitate ,model frumos si pret acceptabil.Vorba romanului :ieftin ,bun si frumos 🙂

Hainutele de pe site sunt importate din America ,au  o calitate superioara .Magazinul este gen Outlet, de aceea produsele nu vor fi aceleasi tot timpul,iar stocul este limitat pe produse.Iar partea cea mai draguta este ca ai  garantia ca iti vor inapoia bani sau iti vor schimba produsul ,daca nu esti multumit de ceea ce ai primit.
Si ca sa lasam vorbaria …mai bine va arat exact ceea ce puteti gasi pe site :

Minunatii pentru fetite 

Pe langa toate aceste minunatii mai gasiti si altele  si incaltaminte pentru  baietei.
Dar eu zic ,ca e mai bine sa intrati voi pe site sa vedeti singure cu ochii vostri  si de ce nu sa le  faceti un cadou frumos copilasilor vostri.
Ce parere aveti despre aceste produse ?Astept parerile voastre …
A si sa nu uit ,va asteapta si o surpriza frumosa maine 🙂

Deyutza

8 Comments

  1. sunt foarte frumoase hainutele i-mi place sa le admir dar raman la ideea mea de a vedea ce cumpar inainte, nu sunt adepta cumparaturilor online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.