Top 5 idei de cadouri pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Chiar dacă vremea încă nu e de sărbătoare, Crăciunul vine sigur.

Odată cu el vine și perioada cadourilor , cadouri ce trebuie oferite ”neapărat”. Moșul trebuie să treacă pe al cei dragi și fiecare e cu preferințe diferite. E greu când ai mai mulți și trebuie să le oferi tuturor câte ceva. Chiar dacă nu cumperi cadouri scumpe și te rezumi la ceva simbolic, adunate tot te va costa o sumă frumușică.

Cel mai bine, și așa cum fac ți eu, cumpăr din timp. Sfatul meu e să nu lași pe ultima sută de metri și să te apuci din timp de cumpărături. Cel mai simplu și indicat în acest moment, este să profiți de reduceri Black Friday. Doar așa poți să cumperi tot ce ți-ai propus și să îți rămână și bani. Poate de un cadou chiar pentru tine.

Top 5 idei de cadouri pentru Crăciun

Pentru că și mi-e mi-e destul de greu atunci când vine vorba de oferit cadouri, astăzi totuși vreau să vin cu 5 idei. Poate îți vor fi de folos mai ales atunci când ești în pană de idei.

  1. Oferă un parfum

Indiferent că este vorba de un bărbat sau o femeie, cu un parfum nu prea ai cum să dai greș. Bine ai avea cum dacă nu îi cunoști gusturile. Însă dacă ești cât de cât familiarizată ce ce poartă, atunci clar poți să oferi un parfum sau chiar seturi. Pe Notino am văzut o mulțime de seturi tare draguțe și perfecte pentru orice gusturi.

Pentru că  tot e la modă acum , ai putea să cucerești orice femeie cu Lancome La Vie Est Belle .

Apa de parfum Lancôme La Vie Est Belle este simbolul libertății și al fericirii, o odă adusă tuturor frumuseților vieții. Aroma exclusiv feminină a fost creată pentru a le aduce tuturor zâmbetul pe buze.

  • un parfum dulce, de fructe și flori, sofisticat
  • pentru femeia cu încredere în sine, care refuză dictatele societății
  • potrivit pentru întreaga zi

 

Să nu uităm nici bărbații iar pentru ei, poți să încerci Cerruti 1881 pour Homme. În clipa asta se află chiar la o super promoție. Sticla de 100ml costă doar  70 lei , deci se cere cumpărată.

Bineînțeles că parfumuri sunt o mulțime, și după cum ziceam dacă știi gusturile persoanei, poți să îi alegi orice îți dorești sau permiți.

2. Cosmetice

Ce femeie poate rezista tentației. Chiar dacă e o persoană care nu se machiază foarte des, va fi încântată să primească o trusă completă cu produse de make-up. Dacă nu produse de make-up, produse de îngrijire și tot va fi mega încântată. Foarte căutate, în momentul de față sunt produsele de la  Institut Esthederm .

Sunt produse de calitate produse care merită încercate. Poți profita de aceste oferte Black Friday și fă măcar o femeie din viața ta, fericită. Sunt reduceri de până la 60%, atât la cosmetice cât și la produsele de îngrijire a tenului.

3. Un aparat de epilat pentru femei  sau un aparat de bărbierit pentru bărbați

Indiferent că suntem femei sau bărbați, cu toții avem un păr nedorit care trebuie ”lichidat”. Asa că dacă nu îi faci cadou prietenei tale, un abonament la salon pentru epilare definitivă, i-ai un epilator.

Un epilator performant, cu diferite funcții ar face-o fericită. Așa ar scăpa de disconfortul din timpul epilării și s-ar gândi al tine mai des, în momentele când epilarea devine o plăcere.

La fel se va simți  și partenerul tău  sau oricine se bărbierește. Cu un aparat nou de bărbierit, acesta devine o joacă, iar bărbatul va fi tare încântat de cadoul primit.

Dacă totuși te gândești la altceva poți face cadou o placă de întins părul sau chiar un ondulator. Se găsesc o mulțime de modele, trebuie doar să te hotărăști asupra unui model.

4.Gadgeturi pentru adolescenți

Dacă trebuie să faci cadou unui tânăr/ adolescent,atunci eu zic că poți scăpa repede cu un joc ceva pentru playstation. Dacă nu e pasionat de jocuri atunci încearcă cu un Streaming Player  sau mai simplu cu o pereche de căști.

Pentru o domnișoară poți opta pentru un selfie stick ceva mai deosebit. Nu degeaba fetele stau toată ziua la pozat, încearcă să îi faci viața mai ușoară. O geantă sau o borsetă poate fi o altă opțiune  la care trebuie să te gândești.

5. Oferă o cafea

Nu chiar o cafea- cafea, însă dacă știi iubitori de această licoare magică , un aparat de cafea ar face fericit orice împătimit. Am văzut la Tchibo că au lansat acum recent niște expresoare așa drăguțe. Parcă și eu aș vreau unul.

 

De Black Frday trebuie să fii pregătită cu bănuți, să îți faci lista cu ceea ce ai nevoie și să ai spor la cumpărături. E foarte posibil dacă nu ai o listă, sau chiar dacă ai una,dar nu te ții de ea, cel mai probabil de abați. Uite așa reducerile te fac să cumperi și ce nu ai nevoie.

Dacă vrei să cumperi inteligent, fă-ți o listă cu produsele pe care le vrei,cumpără-le din timp și profită de cele mai bune reducere. Caută magazine cu reduceri mari și alege ce ți se pare cel mai convenabil.

În pragul sărbătorilor toți ne agităm să iasă totul bine, asa ca planifica din timp totul. Astfel o să ai niște sărbători perfecte și cu ceva mai mulți bani în buzunar. Reducerile de Black friday te vor ajuta să faci asta, trebuie doar să știi să profiți.

 

Despre Notino poți afla mai multe și mai repede, atât pe pagina de facebook cât și pe cea de instagram .

Deyutza

17 Comments

  1. Vai, borsetele de genul celei de mai sus au inceput sa ma tenteze si pe mine rau tare de tot! :))
    Deja mi-am cumparat una de pe un site din UK, mai astept una comandata din China si vanez unele de brand, dar astept sa vad poate intra la reduceri… 😀 M-as bucura sa primesc borsete de Craciun!

  2. Din pacate anul asta de Black Friday nu mi-am luat mai nimic in materie de haine. Nu stiu daca eu nu am intrat pe site-urile potrivite sau reducerile au fost mult prea mici. Astept reducerile si cadourile pentru craciun

  3. nu am asteptat reducerile si deja am inceput sa cumpar cate ceva ,am cumparat 2 parfumuri ,o bratara si mai am de cumparat dar mi.am propus sa le iau pe rand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.